Vivian Mankowitz V. Sınıf Çaylak | Karanlık Kız

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (98/100)
 | Konu: Geri: Sorularınız Ptsi Ağus. 08, 2011 3:20 am | |
| Şimdi karanlık kızlarla ilgili bir şey soracağım. Kurguları tam olarak nedir? Yani Aphrodite'ın karanlık kızları gibiler mi Zoey geldikten sonraki gibi mi? Ya da başka bi'şey işte bilemiyorum. Sitede varsa da göremediysem pardon. Yoksa Lider bi kurgumsu bir şey yayınlayabilir diye düşünüyorum. |
|
Margeaux Deschanteh V. Sınıf Çaylak

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Sorularınız Ptsi Ağus. 08, 2011 3:28 am | |
| Zoey geldikten sonraki gibiler. Ve, lider siteyi terk ettiği için birkaç gün içerisinde geri dönmezse yeni bir lider seçilecek ^^. _________________  Başak yenir <3 |
|
J. Charlie Dearl IV. Sınıf Çaylak

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (74/100)
 | Konu: Geri: Sorularınız Paz Ağus. 14, 2011 6:44 am | |
| Rp puanımızı değiştirmek için neden bir hikaye daha yazmıyoruz ? Özel yetenek başvurusu 80 in altında olanlara yok bu da bir haksızlık değil mi ? Rütbe değişimi neden yapamıyoruz ne de olsa okul daha açılmadı ?
|
|
Bryan Fury V. Sınıf Çaylak | Karanlık Çocuk

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Sorularınız Paz Ağus. 14, 2011 7:12 am | |
| Rp puanını yükseltmek için bana yeni bir rp yazıp pm atabilirsin  Onun harici puanın olmadan bunları zaten yapamayız! |
|
Angel T. Faith V. Sınıf Çaylak | KK. Yan Konsey Üyesi

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (87/100)
 | Konu: Geri: Sorularınız Perş. Ağus. 18, 2011 7:58 am | |
| Kayıt olurken dikkatimi çekti, asıl hesabımızla beraber üç hesap mı, yoksa asıl hesabın dışında üç hesap mı açabiliyoruz? |
|
Dan McCarthy V. Sınıf Çaylak | K.Ç. Lideri

Mesaj Sayısı: 200 Nerden: Antalya İş/Hobiler: Basket,Rp ve Başak ( En büyük hobim =) )
Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | |
Carter Leonell Öğrenci | İnsan

Mesaj Sayısı: 18 Nerden: Nashville, Tennessee, ABD. İş/Hobiler: Öğrenci: Şarkı söylemek, gitar çalmak, köpeğini gezdirmek, öğretmenlerini sinir etmek, Brooke'la mesajlaşmak.
Karakter Kartı Rp Puanı:
   (87/100)
 | Konu: Geri: Sorularınız Cuma Ağus. 19, 2011 6:47 am | |
| Sitede kaç yılındayız acaba? Bazı sitelerde farklı olduğu için merak ettim de. |
|
Heather Movkovic İnsan

| Konu: Geri: Sorularınız Cuma Ağus. 19, 2011 6:54 am | |
| Portal'da yazıyor bilgiler. 2011 yılının yazı mevsimindeyiz. Sanal alemde de aynı gün ve yıllarda gidiyoruz ^^. |
|