|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Margeaux Deschanteh V. Sınıf Çaylak

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Özel Yetenek Alımları Çarş. Ağus. 03, 2011 2:19 am | |
| & İstediğiniz Yetenek; & Role Play Puanınız; & Bu Yeteneğin Kurgunuzdaki Yeri; Unutulmaması Gerekenler;
- Özel Yetenek Listesinde adı geçen yetenek sahibi karakterler bir aydan uzun süre online olmazlarsa yeteneklerine el konulabilir.
- Başvurularınızda yeteneğinizin kurgunuzdaki yeri kısmına getireceğiniz açıklama yeteneğin size verilmesinde puanınızdan daha etkili olacaktır. Dikkat etmenizi öneririz.
- Puanı 80'in altında olanlar fazla başvuru sebebiyle bundan böyle yetenek alamayacaklardır.
_________________  Başak yenir <3 |
|
 | |
Gilda Nicholls V. Sınıf Çaylak

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (89/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Ağus. 03, 2011 2:28 am | |
| & İstediğiniz Yetenek; Hava Elementi Üzerinde Kontrol Kabiliyeti & Role Play Puanınız; 89 & Bu Yeteneğin Kurgunuzdaki Yeri; Gilda her konuda iyi niyetli, saf, çalışkan bir kız. Gece evine gelmeden önce bulunduğu lisee tabii ki bu özelliklere sahip insanlar ezilen kesimden oluyor. Hayatı boyunca kendisini hiçbir yere ait hissedememiş olan kız işaretlenip Gece Evine geldiğinde kendisini hep eksik ettiği o hayattan uzaklaşıp bu yeteneği keşfedince sonunda kendini bir yere ait hissedecek ve güç onun kişiliğini bir miktar değiştirecek. |
|
 | |

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Ağus. 03, 2011 2:29 am | |
| Yetenek sizindir ^^. _________________  Başak yenir <3 |
|
 | |
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Ağus. 03, 2011 2:32 am | |
| # Su Elementi Üzerinde Kontrol Kabiliyeti. # 97. # Karakterim çaylak olduğunu öğrenmeden önce küçük bir kaza geçirmiştir. Arkadaşlarıyla tatile giderlerken küçük bir araba kazası yaşayıp uçurumdan düşüyorlar. Sert kayalıklar olmasına rağmen geç kız suyun hiç hissetmediği gücü ile kurtuluyor. Zaten kendisi hiç sudan uzak kalamamış ve küçüklüğünden beri su bulunan yerlerde yaşamayı sürdürmüştür. Bu kazada tek kendisi kurtulunca ve suyla ilgili değişik hisler hissedince bir bağlantısı olduğunu anlıyor. Çaylak olduktan sonra ise herşey anlaşılır zaten. Yani karakterim sudaki saflığı ve temizliği gözler önüne serebiliyor. Karakteri ona göre ayarlanmıştır. ^^
En son Euterpe Châtillon tarafından Çarş. Ağus. 03, 2011 2:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Ağus. 03, 2011 2:32 am | |
| | Margeaux Deschanteh demiş ki: | | Yetenek sizindir ^^. |
_________________  Başak yenir <3 |
|
 | |
Devondra Mirabelle Dolunay Okulu Yüksek Rahibesi

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Ağus. 03, 2011 4:16 am | |
| & İstediğiniz Yetenek; Düşüncelere Yön Verme. & Role Play Puanınız; 100. & Bu Yeteneğin Kurgunuzdaki Yeri; Kurtların Yüksek Rahibesi olduğumdan, onları kontrol etmenin zor olduğunu biliyorum. Bunun için, bu yeteneğin karakterimde yer almasını istiyorum. ^^ |
|
 | |
Djarka Sobeck Gece Evi Müdiresi & Yüksek Rahibe

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Ağus. 03, 2011 4:18 am | |
| Yeteneğiniz veriliyor. Keyifli rol oyunları. ^^ _________________  Yüksek Rahibeniz, seksi ve kötü oldu. Nahihiiha. ^^ |
|
 | |
Barbara Elvfsie V. Sınıf Çaylak | Karanlık Kız

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Ağus. 03, 2011 4:31 am | |
| & İstediğiniz Yetenek; Ateş Elementi. & Role Play Puanınız; 100. & Bu Yeteneğin Kurgunuzdaki Yeri; Karanlık kızlara üye olduğum için, mutlaka bir yeteneğimin olması gerekli. Karakterim hırçın ve sinirli olduğu için, kendimi ateş elementine yakın buluyorum ve, yeteneğin sahibi olmak istiyorum. _________________  Hazırda buldum. İyide oldu hani, sdfsgfh.
|
|
 | |
Djarka Sobeck Gece Evi Müdiresi & Yüksek Rahibe

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Ağus. 03, 2011 4:33 am | |
| | Djarka Sobeck demiş ki: | | Yeteneğiniz veriliyor. Keyifli rol oyunları. ^^ |
_________________  Yüksek Rahibeniz, seksi ve kötü oldu. Nahihiiha. ^^ |
|
 | |
Quincey Campbell V. Sınıf Çaylak

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (86/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Perş. Ağus. 04, 2011 12:50 am | |
| # Işık Kontrol Edebilme # 86. # Karakterim doğarken annesi öldü. Annesi ise bir Türk'dür ama onu hiç görmedi. Babası ile beraber yaşamasına rağmen babası hep ona mesafeli kaldı sırf bu yüzden. Quincey hayatı dolayısıyla hep karanlıkta hissetmiştir kendini. Ama on beşinci yaş gününde gizli bir yeteneğinin olduğunu keşfetmiştir. Babası elektirik işinde çalışan sıradan bir insanın yarattığı tehlikeye maruz kalacakken kontrol gücü ile bütün voltajların gücünü kesmeyi başararak babasını kurtarmayı başarmıştır. Ama o bunun kendi yeteneğiyle değil de, tesadüfen olduğunu düşünmektedir. |
|
 | |
Dan McCarthy V. Sınıf Çaylak | K.Ç. Lideri

Mesaj Sayısı: 200 Nerden: Antalya İş/Hobiler: Basket,Rp ve Başak ( En büyük hobim =) )
Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | |
 | |
Katherine Swynford Kehanet Profesörü

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (96/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Perş. Ağus. 04, 2011 1:22 am | |
| -------------------------------------------------------------------------------- & İstediğiniz Yetenek; Tanrıça ile İletişim & Role Play Puanınız; 96 & Bu Yeteneğin Kurgunuzdaki Yeri; Karakterim aydınlıkla karanlığın savaşında piyon olarak kullanılmaktan vazgeçip tarafsız kalmaya karar vermiştir. Ama yine de içinde bir yerlerde Nyx'in sesine kulak veriyor. *Seçtiğim yeteneğin listede yer almadığını biliyorum. Fakat yine de farklı olmak adına şansımı denemek istedim. |
|
 | |
Barbara Elvfsie V. Sınıf Çaylak | Karanlık Kız

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Perş. Ağus. 04, 2011 1:27 am | |
| Bari bunu ben onaylıyayım. ^^ Kabul. _________________  Hazırda buldum. İyide oldu hani, sdfsgfh.
|
|
 | |

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Perş. Ağus. 04, 2011 1:27 am | |
| Her çaylağın ya da vampirin içinde Nyx'ten bir parça vardır ve kullanmasını bilen bunu iletişim olarak da algılayabilir. Sizin istediğiniz yetenek ise daha ayrıntılı olduğundan.. Ihm, yöneticilerle konuşulacak. Size haber veririz ^^. * Başak önce davranmış ama bu benim düşüncem *-* _________________  Başak yenir <3 |
|
 | |
Katherine Swynford Kehanet Profesörü

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (96/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Perş. Ağus. 04, 2011 1:31 am | |
| Benim istediğim yetenek şöyle; tabi herkesin içinde Nyx'ten bir parça var ama kimse onunla kendi isteğiyle iletişime geçip konuşamaz ancak Nyx isterse olur bu. Bu yetenek sayesinde karakterim Tanrıçasıyla iletişime geçip konuşabilecek gibi gibi... Onun bakışını, ne bileyim sıcaklığını, sesini hissedecek, konuşacak  |
|
 | |
|