Dante Wayle Siyah Soylular Klan Şefi

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (96/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Paz Ağus. 28, 2011 4:31 am | |
| & İstediğiniz Yetenek: Zihin Okuma | Yeteneğin Açıklaması: | | | Dante gözlerinin içine doğrudan baktığı kişinin zihnindeki her şeyi(aklından geçen düşüncelerini, birine karşı olan hislerini, hafızasını, gördüklerini, duyduklarını vs...) okuyabilir.
Ek Bilgi 1: Dante ile zihnini okuduğu kişi o sürede hareket edemezler. Ek Bilgi 2: Kişinin zihninde ne kadar uzun süre kalırsa o kadar çok şey görür. Ek Bilgi 3: Sadece görebilir, bunları değiştiremez, silemez veya yenilerini koyamaz. |
& Role Play Puanınız: 96
& Bu Yeteneğin Kurgunuzdaki Yeri: Dante klanına yeni katıldığında hep ezilen, itilip kakılan biri olmuştu. Fakat bu yeteneği sayesinde klandakilerin en karanlık sırlarını bile öğrendi. Bu bilgilerden yararlanarak önüne çıkan herkesi birer birer devirdi ve klan şefliğine kadar yükseldi. |
|
Gibson Taylor Dolunay Okulu Müdürü & Kurtadam Başı

Mesaj Sayısı: 46 Nerden: Antalya İş/Hobiler: Başak ( En iyi arkadaşım o benim =) )
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Paz Ağus. 28, 2011 8:36 pm | |
| Yeteneğin verilmiştir kurt dostum^^. _________________ Başak yaptı. O öpcük dediklerinden <3 |
|
Nymphadora Nyx Xenavy Mistik Yaratıklar Profesörü

Karakter Kartı Rp Puanı:
   (91/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Cuma Eyl. 02, 2011 1:19 am | |
| & İstediğiniz Yetenek;Mistik Yaratıklara Hükmedebilme & Role Play Puanınız;91 & Bu Yeteneğin Kurgunuzdaki Yeri; Mesleğim gereği faydalı olacak diye düşünüyorum.Derste olabilecek herhangi bir kazayı önleme ve öğrenciler ile yaratıklar arası iletişimi mümkün olduğunca en aza indirgeme. |
|
Carmella Decartius V. Sınıf Çaylak | Karanlık Kız

Mesaj Sayısı: 310 Nerden: Transilvanya. İş/Hobiler: İşi gücü ruhlar.
Karakter Kartı Rp Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Cuma Eyl. 02, 2011 2:15 am | |
| Yetenek veriliyor. _________________ Ben Mel'i Filtre Kraliçesi ilan ettim, bunu bilin. <3 |
|